UKK

1. Kuinka vuokraus Toimii?

Helpoin tapa on valita tuote ja klikata alta painiketta joka ohjaa sinut suoraan yhteistyökumppanimme Hygglon sivuille. Sieltä voit valita helposti vapaat ajankohdat ja kirjautua sisään. Laitat sieltä varauspyynnön ja maksat tuotteen vuokrauksen. Me toimitamme tavarat sovittuna aikana sinun kotiovellesi. Sieltä löydät myös varaukseen liittyvät peruutusehdot.

Tai otat meihin yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella. Sovimme vuokra ajan ja paikan johon toimitamme tavaran. Maksat vuokrauksen ennakkoon samalla kun tuomme tavaran. Voit maksaa pankkikortilla, käteisellä tai mobilepaylla. Noudamme tavarat kun vuokrausaika päättyy. Tuonti ja nouto ajat on sovittavissa hyvin joustavasti.

2. Mitä jos tuote hajoaa tai ei toimi?

Tarkastamme tavarat aina vuokrauksen jälkeen, emmekä toimita rikkinäisiä tuotteita. Jos vuokra aikana tavara hajoaa niin ole meihin heti yhteydessä, niin katsomme tapauskohtaisesti kuinka toimitaan. Pääsääntöisesti työkalut ovat kuluvaa tavaraa eikä aina rikkoutuminen johdu käyttäjästä.

3. Jos haluan lyhentää tai pidentää vuokrausaikaa?

Ole meihin yhteydessä niin sovimme joustavasti vuokrausajoista. Meidän kanssa on helppo asioida ilman turhaa byrokratiaa.

4. Teiltä ei löydy sopivaa työkalua tai tavaraa tarpeisiini?

Ei hätää, meiltä löytyy myös lukuisa määrä muitakin asioita. mm, venetraileri, henkilöauto, muita pieniä erikoistyökaluja. Ja toimintamme kasvaessa hankimme koko ajan lisää.