NettiRentin tarina

Olemme paikallinen pienyritys Tampereelta ja haluamme tarjota asiakkaille joustavaa,helppoa ja ihmisläheistä vuokrauspalvelua. Ajatus työkalujen vuokraamisesta lähti kun vuosien saatossa ja eri projektien takia nurkkiin keräytyi hirveä määrä kalliita työkaluja. Projektit sitten aina aikanaan päättyvät ja seuraavassa tarvitaankin taas eri laitteita. Jos jokainen ihminen toimisi näin niin valtava määrä rahaa palaa hukkaan ja varastot ovat täynnä kaikenlaista vehjettä. Myydähän niitä ei tietenkään kannata koska aina voi joskus ehkä tarvita jotain niistä. 

Ekologisempi ja edullisempi tapa onkin vuokrata ne juuri siksi aikaa kuin tarvitsee. Muutaman päivän homman takia ei ole järkevää ostaa omaa jos sitä ei tulevaisuudessakaan tarvitse. Näin vuokraaminen on vastuullisempaa ja ekologisempaa.

Meiltä löytyy myös lukuisa määrä muitakin työkaluja ja kartoitamme tarvetta mitä asiakkaamme haluaisi vuokrata. Joten ottakaa yhteyttä niin saamme parannettua valikoimaamme.  Tarinamme on vasta alussa ja hankimme työkaluja ja tavaroita koko ajan lisää teidän tarpeisiinne.